brkovi

Sting na ljeto u Puli

Nakon nedavne objave njegovog dugoočekivanog pop-rock albuma “57th & 9th”, te mnogo rasprodanih koncerata, najavljen je i nastup Stingapulskoj Areni 26. srpnja. Bit će to jedini koncert ove engleske zvijezde u regiji, a u Pulu se vraća nakon punih 20 godina.

Na turneji “57th & 9th” Stingu će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea, te gitarista Rufusa Millera.

Stingov dvanaesti solo album “57th & 9th” prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records. Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla “I Can´t Stop Thinking About You”, do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi “Petrol Head” te himničnog singla “50,000”. Album kojeg je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns´n´Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj u pulskoj Areni kreću u prodaju 7. veljače u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Samo će najveći obožavatelji, članovi fan kluba Sting.com, imati jedinstvenu priliku kupiti ulaznice u pretprodaji koja kreće u petak, 2. veljače.

 

Ostavite komentar: