Splitski Justin’s Johnson objavili singl “All In”

Justin's Johnson
Splitski bend Justin’s Johnson objavio je novi singl “All In” koji će se naći na nadolazećem albumu.

Na albumu koji je u pripremi Justinsi pokazuju novi smjer u svom glazbenom izričaju gdje su ostali vjerni ska punk korijenima koje su nadogradili elementima swinga. “Punk nije umro u nama, samo smo mu stavili kravatu“, izjavio je Bernard Beka Andrijašević, novi basist benda. Osim njega, Justinsi su dobili pojačanje i na bubnjevima – Cyro Gastone iz Perugie velikim je dijelom zaslužan za novi zvuk benda.

Glazbenu produkciju singla povjerili su Ivanu Božaniću, članu bendova Pips Chips & Videoclips i ABOP, čije su produkcijske vještine već nagrađivane. “To je bila ljubav na prvi miks, šteta što će propasti s nama“, zaključili su Justinsi.

Za pjesmu su snimili i spot. “All in” je prvi u nizu od četiri spota koje planiraju spojiti u jednu video cijelinu. Redatelj, snimatelj i montažer je Toni Mijač, koji je zaslužan i za sve prethodne video brojeve Justinsa, a u spotu se pojavljuje dio splitske glazbene scene, od članova benda Vertigo, preko Sile nečiste iz Solina do Saše Antića iz TBF-a i mlade glumice Anete Matulić.

Singl možete preuzeti na stranici singlovi.crorec.hr.

Ostavite komentar: