Slowdive na makedonskom festivalu Zdravo Mladi


Na sedmom izdanju festivala Zdravo Mladi, koji će se održati 10. juna, kao glavni hedlajner najavljen je shoegaze sastav Slowdive. Sam događaj biće upriličen u Skoplju, u Omladinskom kulturnom centru.

Organizatori naglašavaju da su ponosni što će jedini nastup u okviru svetske turneje na kojoj su Slowdive biti upravo u Skoplju, na njihovom festivalu. Podsetimo da je bend najavio povratnički album nakon punih 26. godina nakon njihovog debi izdanja “Just For A Day” iz 1991, a reč je o “Dead Oceans“, koji će svetlost dana ugledati 5. maja ove godine.

Pored Slowdive, na festivalu će nastupiti i King Khan And The Shrines, duo Kite Base, čija je članica basistkinja benda Savages – Ayse Hassan, potom The Underground Youth koji promovišu album “What Kind Of Dystopian Hellhole Is This?”, kao i finski  sastav K-X-P.

Karte za festival Zdravo Mladi možete pronaći preko prodajnih mreža MkTickets i Купи Карти За Се ili ukoliko ste u Skoplju na biletarnici Omladinskog kulturnog centra. Broj karata pušten u prodaju je strogo ograničen, a do 30. aprila cena karte je 400 denara, dok će od 1. maja koštati 600 denara, a na dan festivala za ulaz biće potrebno izdvojiti 800 denara.

Ostavite komentar: