brkovi

Slash i Myles Kennedy zakazali nastup u Zagrebu

Slash & Myles KennedyJedan od najautentičnijih i najpoznatijih rock gitarista, Slash, 26. juna nastupiće na zagrebačkoj Šalati.

Slash, odnosno Saul Hudson, kako mu je pravo ime, slavu je stekao kao gitarista Guns’n’Roses, jedne od najvećih rock grupa u istoriji muzike. Od 2010. godine, nastupa kao solo izvođač, a dosada je objavio tri studijska albuma.

Na poslednja dva izdanja pridružili su mu se pevač Myles Kennedy i bend The Conspirators, koji će mu praviti društvo na sceni na zagrebačkom koncertu. Pored Slasha i Kennedyja, bend čine basista Todd Kerns i bubnjar Brent Fitz.

Kuriozitet je da je zagrebački koncert naknadno uvršten datum “World On Fire” turneje, u okviru koje Slash promoviše svoje aktuelno studijsko izdanje. Turneja obuhvata skoro sve najveće evropske gradove i festivale, a organizatori navode da je na njegovo lično insistiranje Zagreb ušao na listu koncerata.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 170 kuna, a ta cena će važiti do 17. maja, nako čega će za kartu morati da se izdvoji 190 kuna. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 220 kuna.

 

Ostavite komentar: