brkovi

Škrtice i Deca loših muzičara sviraju na finalu Converse Rubber Tracks

Škrtice

U petak, 22. maja u beogradskom Božidarcu, biće održano veliko finale Converse Rubber Tracks projekta, a nastupiće Škrtice i Deca loših muzičara, kao i dva benda koja su učestvovala na pomenutom takmičenju.

Deca Loših Muzičara

Nenad Petrović – novi pevač DLM

Poznati su pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja, a to su: Këpurdhat (Tetovo), Raskid 13 (Pančevo), Cloud Town (Skoplje), June (Skoplje),Violeta (Beograd), Vizija (Skoplje) i Sajzerbiterlemon (Beograd), a trenutno svi bendovi se nalaze u novosadskom Studiju M, gde uz pomoć domaćih producenata i specijalnih gostiju iz Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina, rade na svojoj muzici.

Nastup na Converse Rubber Tracks Live-u, novostvorenom bendu Škrtice biće drugi zvanični nastup u srpskoj prestonici. Kao što je poznato, ovaj sastav čine Zoran Kostić Cane (Partibrejkers), Boris Mladenović (Jarboli), Vladimir Kolarić Kole (Veliki Prezir) i Boško Mijušković i Danilo Luković (Straight Mickey and The Boyz).

Deca loših muzičara će beogradskoj publici predstaviti novog pevača Nenada Petrovića, a tom prilikom ovaj funk-rock bend, podsetiće sve prisutne na dobro poznate hitove iz, sada već više od dve decenije duge karijere.

Ljubitelji rokenrol zvuka mogu da uđu besplatno na Converse Rubber Tracks Live ukoliko obezbede na vreme svoje propusnice – narukvice u Converse Shopovima (Knez Mihailova ulica 26, Ušće Shopping Center i Bulevar Kralja Aleksandra 72-74) u sredu i četvrtak, 20. i 21. maja. Jedna narukvica važi za jednu osobu i jedna osoba može preuzeti maksimalno dve. Broj narukvica je ograničen!

Ostavite komentar: