“Skoro kao bluz” nova je pesma Leonarda Cohena

leonard-cohen

Rok pesnik Leonard Koen i zvanično je potvrdio da će 23. septembra, dva dana pred svoj 80. rođendan objaviti novi album.

Omot albuma

Omot albuma

Na kraju teksta može se poslušati danas objavljeni singl “Almost Like the Blues“.

Na novom studijskom albumu “Popular Problems” (Columbia/Menart), Koen se pozabavio našim snovima i dao novi ton i interpretaciju nade i očaja, žalosti i veselja. “Njegov legendarni glas zvuči kao nikada pre, čuje se prisutnost i potreba da se uzdigne iz dubine srca. Jasnoća i snaga devet hipnotizirajućih pjesama za dušupotaknut će nas da ih pjevamo stalno ispočetka”, stoji u saopštenju Columbia records.

Leonard Koen je opet razbio muzičke granice sa novom kreativnom inspiracijom. Ovih devet novih pesama je uzvišeno i inovativno sa jedinstvenim duhom. Apsolutno smo oduševljeni i počašćeni što slavimo s njim ovu prekretnicu – rekao je Rob Stringer, presedavajući u Columbia Records.

Popular Problemsje Koenov 13. studijski album. Producirao ga je Patrick Leonard. Do sada je u karijeri prodao više od 23 miliona albuma, objavio je 12 knjiga. U “Rock & Roll Hall of Fame” primljen je 2008. godine.

Spisak pesama:

1. Slow
2. Almost Like The Blues
3. Samson In New Orleans
4. A Street
5. Did I Ever Love You
6. My Oh My
7. Nevermind
8. Born In Chains
9. You Got Me Singing

Ostavite komentar: