Škola roka u Pančevu

Mnjenje

Dvomesečna radionica za osnovce i srednjoškolce pod nazivom „Rok škola Pančevo“ počinje sa radom, a svi zainteresovani prijave mogu da šalju do 22. oktobra. Nastava počinje dva dana kasnije, a  prvi čas je probni, pa deca u pratnji roditelja mogu da dobije više informacija o samom događaju.

Projekat, koji je pod pokroviteljstvom Udruženja građana „Reverb“, traje dva meseca i učenicima nudi časove gitare, bas gitare i bubnjeva, kao i predavanja o istoriji rokenrola, nastupima i opremi. Kao cilj se postavlja osnovna muzička obuka, kao i širenje rok kulture u vidu podsticanja na dalji angažman i povezivanja ljubitelja muzike.

Ono što će, sasvim sigurno zanimati roditelje, jeste činjenica da će predavači biti mladi aktivni muzičari, koji poseduju muzičko obrazovanje i iskustvo na sceni. Časovi će se održavati dva puta nedeljno, u Ulici Dimitrija Tucovića. Kurs se završava javnim nastupom, na kome će deca pokazati stečeno znanje i veštine.

Cena dvomesečnog kursa (minimum 15 časova) je 6.500dinara, a učenici će na raspolaganju imati profesionalnu opremu i instrumente.

Prijave možete izvršiti preko brojeva telefona 065/2001694 i 064/3528147, a detaljnije o školi na njihovoj facebook stranici.

Ostavite komentar: