“Skačem visoko” prvi singl sa novog albuma Šinobusa (video)

Šinobusi“Skačem visoko” je prvi singl sa četvrtog albuma grupe Šinobusi, Nebo od skaja, objavljenog za regionalnu izdavačku kuću Dallas Records.

Video je realizovao Miloš Pušić, autor svih dosadašnjih spotova Šinobusa i reditelj nagrađivanog filma Odumiranje iz 2013. godine (http://www.altertise.com). Dečak u spotu je Uroš Marjanović.

„Miloš je ovaj spot uradio drugačije od predhodnih. Prvi put se ne pojavljuje niko iz benda, spot je sporiji, s manje kadrova. Akcenat je na atmosferi, fotografija je specifična, pa meni izgleda više filmski, nego ostali naši spotovi. Glavni i jedini junak spota je mali Uroš, koji, iako prvi put u glavnoj ulozi, samouvereno prolazi kroz scene i priča priču koju će svaki gledalac doživeti na svoj način. Iz drugog ugla sve je drugačije. Zanimljivo je da se Uroš nedavno pojavio u još jednom spotu jednog poznatog srpskog benda.”, kažu iz benda.

Šinobusi su turnejom po Sloveniji na kojoj su obišli četiri grada promovisali album Nebo od skaja, a par dan nakon toga održali i uspešan koncert u Švajcarskoj. Od nastupa koji slede, jedanaestog jula će nastupiti na Internacionalnom moto-susretu u Temerinu, pre Partibrejkersa.

Ostavite komentar: