Ska pioniri The Toasters na besplatnom tulumu Vintage Industrial Bara i Dirty Old Shopa snimaju live album

the-toasters
Danas će Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop svojim vjernim posjetiteljima i kupcima pokloniti koncert legenadnih ska pionira, grupe The Toasters.

The Toasters su klasika američkog trećeg ska vala, bend koji je rock lektira s 9 studijskih albuma i više od 5.000 koncerata diljem svijeta, bend koji promiče ska ritmove već više od 30 godina. Zadnji put su bili u Zagrebu prošle godine kad su promovirali novi singl “House Of Soul”, a osobito im je zadovoljstvo najaviti da će bend danas u Vintageu snimati live album.

U sklopu koncerta, Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop, zajedno s popularnim Club-Mate napitkom, organiziraju nagradnu igru u kojoj svatko tko tijekom večeri naruči Club-Mate ili Club-Mate colu ubacuje račun sa svojim mailom u kutiju te može osvojiti 2 ulaznice za koncert Dropkick Murphysa 7.2. u Tvornici kulture, poklon paket Debeli Precjednik/Mašinko i She Loves Pablo (po vlastitom izboru, na CD-u ili LP-u), Dirty Old Shop majicu po izboru, te paket Club-Matea i Club-Mate cole. Objava dobitnika bit će u srijedu u 13:00 sati na njihovim društvenim mrežama.

Ostavite komentar: