brkovi

Simon and Garfunkel filmski univerzum u pripremi?

Edgar Wright, Rian Johnson, Dwayne Johnson i Lin-Manuel Miranda su udružili snage na društvenim mrežama i “kuju zaveru” da realizuju novi potencijalni filmski unverzum o bendu Simon and Garfunkel, tako da i dalje postoji mogućnost za ovim spektaklom koja još nije razjašnjena.

Disney ima vodeću ulogu kada su u pitanju filmski spektakali (kao, na primer, Star Wars). Odmah za njim ide DC koji gradi svoj sopstveni univerzum, ali pažnju je sada privukao Universal koji je objavio i svoj filmski univerzum. Da li će upravo taj univerzum pričati priču o diskografiji Paul Simona i Art Garfunkela? Vrlo verovatno.

Ono što je počelo kao šala na Tviteru od režisera Edgar Wrighta, pretvorilo se, izgleda, u celovitu konciznu prezentaciju novog filmskog serijala u kojem bi učestvovali i neki njegovi prijatelji iz sveta filma.

Upravo ove godne izlazi novi film Edgar Wrighta pod nazivom Baby Driver, što je, takođe, i naziv jedne numere benda Simon and Garfunkel. U filmu će se pojaviti glumci kao što su Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jamie Fox, Jon Hamm, Jon Bernthal i basista Pepersa, Flea.

Ostavite komentar:

^ Vrati se na vrh