brkovi

Simeon Soul Charger i Zippo dolaze u Zagreb

simeon-soul-charger

Simeon Soul Charger

U sklopu proslave 18. rođendana Radio Studenta, Ludwine Kronike dovode legandarni talijanski stoner bend Zippo te Simeon Soul Charger, Amerikance s adresom u Njemačkoj, kojima će domaću podršku dati Brain Production, rokeri s Krka. Nastupit će u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak, 19. ožujka.

Zippo je stoner bend koji kombinira progresiju sa psyh/sludge/doom elementima te vrlo hrabro sve zakuha s hard-rockom i post-metalom. Bend iza sebe ima 3 albuma (Ode To Maximum, The Road To Knowledge i Maktub) te na četvrtom upravo rade. Prošle godine su obilježili deset godina sviranja, a treba podsjetiti da su 2006. posjetili Zagreb i pozvali Umor i Cojones na prvu turneju van Hrvatske.

Simeon Soul Charger su američki psihodeličari koji se ne boje koristiti i elemente folka i bluza. Prošle godine po prvi put su svirali u Zagrebu i oduševili publiku. Ove godine izbacili su i treći studijski uradak pod imenom – A Trick Of Light.

Brain Production žestoka je alter rock grupa iz Krka. Iza sebe imaju studijski album Osam s 12 autorskih pjesama. Odnedavno im se pridružio i peti član na drugoj gitari. Prošlogodišnji singl “Tu sam” najava je novog albuma u produkciji Bojana Kocijana, pjevača benda Cojones.

Cijena karte za ovaj događaj je 30 kn, a 40 kn na dan koncerta.

Ostavite komentar: