brkovi

Shix Art Band predstavio prvi video singl “Volim kad si tu”

shix-artNenad Stojković Shix, jedan od rock gitarista novijeg doba u Srbiji, otvorio je novo poglavlje u svojoj karijeri zvano Shix Art, u okviru koga će predstavljati svoje muzičke i foto kreacije i radove.

“Shix Art je prozor kroz koji možete da zavirite u moje kreativne nemire, a prošlost, sadašnjost i budućnost, videćete kroz moj objektiv i čućete eho univerzuma, kroz moje pesme, akorde i tonove.”, kaže Nenad Stojković Shix.

Iako od ranije poznat kao gitarista i autor koje je svoje umeće javnosti predstavio kroz bendove Art Diler i Meda Vuk i Sandokan, u okviru Shix Art Banda ima i ulogu glavnog vokala i autora. Shixovo osobno shvatanje muzike može se čuti kroz prvi singl “Volim kad si tu” koji je upravo objavljen, a koji prati i video spot u realizaciji Igora Mihajlovića Mravca.

U realizaciji muzičkih zamisli u okviru Shix Art Benda ovom svestranom umetniku, koji je na 48. Gitarijadi u Zaječaru izabran za najboljeg gitaristu, pomažu Srđan Vujatović (bas gitarista) i Nikola Dušmanić (bubnjar), a svoj doprinos na prvom singlu dali su i Atelje Radivojević, Ivan Radosavljević Rale i studio Mr.Sound na čelu sa Markom Veljkovićem Veljom.

Ostavite komentar: