brkovi

Sharon Van Etten kao gatara u novom spotu

sharon_van_ettenIndi folk umetnica Šeron fon Eten objavila je video spot za numeru “Taking Chances“.

U videu Majkla Palmijerija, Šeron je u ulozi gatare koja čita tarot. Palmijeri je rekao da ga je pesma odmah asocirala na prvi scenu Agnes Vardinog filma “Cleo from 5 to 7” koji ga je inspirisao da napravi spot. Na čuđenje Šeron fon Eten, Palmijeri nije video omot niti preslušao album kada je poslao ideju za spot. “Nisam razumeo oko čega se digla pompa. Napokon su mi poslali fotografiju koja je značajan deo omota albuma, to je ta lepa ostarela slika Agnes Varde ispred bazilion traka 16-omilimetarskog filma”, rekao je reditelj.

Šeron fon Eten 26. maja objaviće album “Are We There?“. Izdanje nasleđuje njen uspešan debi album “Tramp” iz 2002. godine.

Etenova je, plašeći se da ne dobija na popularnosti samo zbog saradnje sa imenima poput The National i Beirut, novi album sama producirala, a za goste je odabrala manje poznate muzičare poput Mekenzi Skot (Torres), Džejn Hanter (Lower Dens) i Pitera Broderika (Efterklang saradnik). Za NME je oktrila da je svirala na instrumentima koje su koristili Džon Lenon i Peti Smit.

Ostavite komentar: