Seven That Spells predstavljaju album “Omega” u zagrebačkom Pločniku


Grupa Seven That Spells predstavit će svoj nadolazeći studijski album «OMEGA» u zagrebačkom klubu Pločnik u srijedu, 22. studenog, u 19 sati.

Seveni su «OMEGU» pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko. Evoluirani zvuk Sevena prvo se mogao čuti u fantastičnom prvom singlu «Future Lords», nakon kojeg su podjelili i potpuno novu pjesmu «Out III». No, kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom Pločniku. Tom prilikom članovi benda govorit će o svim aspektima «OMEGE», od inspiracije do realizacije, od stvaranja trilogije do studijskog rada, kako u Zagrebu, tako i na daljinu, s Blakeom Flemingom.

«OMEGA» je završni dio trilogije «The Death And Resurrection Of Krautrock», a službeno će ga u siječnju 2018. objaviti njemački Sulatron Records. Koncertna izvedba albuma dogoditi će se u Tvornici kulture 22. prosinca.

Ulaz u Pločnik je besplatan.

Ostavite komentar: