brkovi

Serija koncerata u beogradskom Treehouse Centru za kraj februara

Ana Ćurčin

Ana Ćurčin

Počevši od četvrtka 26. februara zaključno sa subotom, 28. februara, u beogradskom Treehouse Centru biće održano ukupno šest koncerata, šest različitih beogradskih izvođača. Nastupiće Ana Ćurčin, Ilija Ludvig, Presing, Jules Verne, Lira Vega i Auf Wiedersehen.

U četvrtak, 26. februara zajednički koncert održaće kantautorka Ana Ćurčin i pesnik, zabavljač i muzičar Ilija Ludvig. Karte samo za ovo veče će u pretprodaji moći da se kupe u Pinball Records muzičkoj prodavnici po ceni od 300 dinara, na vratima Treehouse Centra cena karte na veče koncerta biće 400 dinara.

U petak, 27. februara u prostorijama beogradskog kluba nastupiće Pressing, bend koji je definisao “Neo-Beo” zvuk devedestih godina. U novembru su objavili novi album “Neurokrem“, pa će ovo biti sjajna prilika da publika uživa u novim pesmama. Te večeri društvo će im praviti mladi trio Jules Verne, koji čine Eva Zlatković, Dejan Grahovac i Mlađa Radovanović. Njihova muzika je spoj jazza, salse, fusiona, soula sa alt countryjem. Ulaznice za ovaj koncert koštaće 400 dinara.

U subotu, poslednjeg dana februara, nastupiće bendovi Lira Vega i Auf Wiedersehen. Nakon dva albuma “Lira Vega” (2004) i “Sreća i ljubav” (2009), grupa privodi kraju svoj treći album “Duhovi“, a većina pesama i novi zvuk benda biće predstavljeni publici koja dođe u Treehouse Centar 28. februara od 21h. Auf Wiedersehen je dvojac koji kombinuje elektro zvuk i dance ritmove sa bluz gitarama. Trenutno u studiju spremaju debi album “Hej bejbe!“. Karte za ovaj nastup možete nabaviti po ceni od 300 dinara.

 

Ostavite komentar: