brkovi

Savages najavili novi album

SavagesBritanska pank rok grupa Savages objavila je novi video za pesmu “The Answer” i najavila je novi album “Adore Life“.

Posle pauze od dve godine od debi albuma “Silence Yourself” grupa je zvanično najavila drugi studijski album čiji je datum izlaska 22. januar 2016. godine.

U saradnji sa izdavačkom kućom Matador Records i uz pomoć producenata Johnnyija Hostileja i Nicolasa Congéa, album je snimljen u aprilu.

U izjavi za novinare bend je naveo o čemu se govori u novom albumu: “Govori o izborima koje pravimo. Govori o poeziji i izbegavanju klišea. Govori o tome kako je biti rešenje a ne problem. Govori o pokazivanju slabosti kako bismo bili jaki. Govori o kopanju kroz prljavštinu da bi se došlo do dijamanata. Govori o pravu svih nas da mislimo na neprihvatljiv način”.

Kako bi što bolje prikazao o čemu govori novi album, bend je izbacio spot za pesmu “The Answer” koja kroz glas Jehnny Beth peva o ljubavi kao odgovoru. Zvuci gitare Gemmae Thompson kao i ritmovi bubnjarke Fay Milton od ove pesme stvaraju pank-džez hibrid.

Spot pruža fanovima osećaj da su na koncertu grupe Savages kao i priliku da taj koncert posmatraju iz ugla članova benda.

Ostavite komentar: