brkovi

Satnica trećeg Pozitivnog koncerta u Novom Sadu

IskazTreći Pozitivan koncert u Novom Sadu, u organizaciji Udruženja Prevent, biće održan sutra 1. decembra u klubu The Quarter.Koncert se održava u sklopu kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side sa ciljem da se podigne svest o važnosti prevencije, ali i da se smanji stepen diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om.

U muzičkom delu programa, koji počinje u 20h, nastupaće pančevački Iskaz, kao i dva novosadska benda: Drunkards Dora Maar.

U okviru pratećeg programa biće priređena izložba najboljih radova pristiglih na konkurs za plakate i fotografije na temu prevencije HIV-a i smanjenja diskriminacije. Nagrade za tri najbolja rada uručiće Leonid Pilipović Leo, gitarista benda Goblini.

Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve posetioce da doniraju po jedan slatkiš za decu koja žive sa HIV-om jer će nakon koncerta Udruženje Prevent i ove godine obradovati uz vašu pomoć novogodišnjim paketićima ove mališane. Igračke za paketiće obezbedila je kompanije Dexy Co. kao prošle godine.

Finansijsku podršku za održavanje trećeg Pozitivnog koncerta dale su Gradska uprava za zdravstvo i Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada.

Satnica:

19h Ulaz
19.15-19.30 Dodela nagrada i otvaranje izložbe
19.30-19.45 Plesni performans Kluba umetnika Bina KUB
20.00-20.45 Drunkards
21.00-21.30 Dora Maar
21.45 Iskaz

Tokom trajanja programa vršnjački edukatori Udruženja Prevent deliće posetiocima edukativni materijal i kondome i pružati informacije o HIV-u i SIDI.

Ostavite komentar: