Sastav EoT predstavlja “Naš mali planet”

eot
Perspektivan alter rock metal sastav EoT predstavlja “Naš mali planet“, božićnu pjesmu, ujedno i četvrti singl ovog mladog karlovačkog benda.

“Naš mali planet” predstavlja podsjetnik svima koji su zaboravili što je ponekad najbitnije u životu. Upravo zbog toga je čarolija božićnog ozračja savršen period za širenje najljepših poruka zapakiranih u svjetlucave omote i crvene vrpce. “Dosta gluposti, ponoć dolazi, zaboravi sve probleme bar jednom u godini…”. Ponekad nam je svima potreban samo osmijeh i malena doza sreće da promijeni nečije buduće životno putovanje. Putujte kroz pjesmu zajedno s EoT-om u čarobnije sutra.

Glazbeni producent je Marko Matijević Sekul, autor glazbe i teksta Boris Kolarić, aranžmane su napravili Marko Matijević Sekul i EoT, a dizajn naslovnice je djelo Gorana Glavača.

Album EoT-a “Defibrilacija” izlazi u siječnju, a zahvaljujući pobjedama na brojnim festivalima (“Rat bendova”, “O’Rock fest”, internacionalno natjecanje Šengenfesta “Glas mladih” u Sloveniji, “Mack Production” i gitarijada “Croatia Bike Weeka”) i odličnim uvodnim singlovima (“Balkanska fiskultura“, “U čemu je bit?” i “Bye bye“) postao je jedan od najiščekivanijih domaćih debitantskih albuma.

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a EoT nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

Ostavite komentar: