brkovi

Sarađuju Paul McCartney, Mike McCready (Pearl Jam) i Lady Gaga

mccready-mccartney-lady-gagaZvanično je potvrđena saradnja gitariste grupe Pearl Jam, Majka Mekridija sa pop zvezdom Lejdi Gagom i legendom grupe The Beatles, Polom Mekartnijem.

Lejdi Gaga je na svom Instagram nalogu objavila vest o saradnji sa poznatim muzičarima. A ispod zajedničke slike je napisala divna muzička seansa sa ubistvenim muzičarima i sjajnom atmosferom sa puno smeha.

Tu nije prestala komunikacija na socijalnim mrežama, naime Mekridi je na svom Twitter nalogu postavio: bila mi je čast da radim sa Lejdi Gagom, ona ima zaista divan glas”.

Mekridi je u poslednje vreme bio muzički angažovan van grupe Pearl Jam. On je bio deo Sonic Evolution serije koju izvodi Sijetlska simfonija gde je ponovo zasvirao sa bendovima Mad Season i Temple of the Dog. MeKartni je od nedavno dosta uključen u saradnju sa aktuelnim pop zvezdama, pa je nedavno objavio zajendičko pesmu “Only One” sa reperom Kanje Vestom, a njih dvojica su gostovali i na Rijaninoj pesmi “FourFiveSeconds“. Lejdi Gaga je na kratko zapostavila solo karijeru i nakon zajedničkog albuma sa sving muzičarem Tonijem Benetom otišla i na turneju sa njim, a dvojac je najavio i još jedan zajednički album.

Ostavite komentar: