brkovi

Sara Renar i M.O.R.T. sredinom maja u Beogradu

Sara RenarMlada zagrebačka kantautorka Sara Renar sa svojim bendom i sinjski blues-rock sastav M.O.R.T. nastupiće 15. maja u beogradskom Mikser Houseu

Sara Renar je u dosadašnjoj karijeri objavila dva studijska albuma i to “Djeca” 2013. godine i aktuelni, veoma hvaljeni “Jesen”. U februaru ove godine nastupila je na prvom Zvonko Live događaju u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, gde su joj društvo pravili Stray Dogg i J.R. August, a osvojila je i još jednog Porina u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe.

M.O.R.T. čine Zvrk, John, Kikos i Mile, a neretko se može čuti kako ih nazivaju trenutno najboljim hrvatskim rok bendom. Sinjska četvorka je do sada zabeležila pobede na banjalučkom Demofestu, kao i na RockOff festivalu u zagrebačkoj Tvornici kulture. Prošle godine objavili su odlični album “Odjel za žešće”, pa će beogradska publika biti u prilici da čuje pesme sa tog izdanja.

Koncert počinje u 21h, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 400 dinara u pretprodaji, dok će cena na dan koncerta biti 600 dinara.

 

Ostavite komentar: