Šank?! u zagrebačkom Vintage Industrial Baru


Šank?!, omiljeni zagrebački oi! punk/hardcore bend održat će u Vintage Industrialu samostalni koncert u nedjelju, 9. ožujka. Koncert će početi u 21:30 h.

Članovi Šank?!-a dio su zagrebačke underground punk/oi!/hardcore scene, a na pozornici su prisutni preko 10 godina u različitim sastavima kao što su Spierdalaj, No More Idols, Dolibasija, Stronghold, Flegma ili Stribog. Svoje iskustvo i znanje odlučili su pretočiti u vlastiti zvuk koji je danas poznat kao jedinstvena mješavina rocka, punka, metala, Oi! te ska ritmova. Bend je nastao u lipnju 2010. godine, a u nepunih šest godina postojanja je diljem cijele regije postao poznato underground ime. Moćni i društveno angažirani tekstovi i energični nastupi čine ga jednim od najboljih live bendova u Hrvatskoj dok njihov punk rock radi promjene, osvješćuje publiku, a žestoke i melodične stvari pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kn mogu se nabaviti u Dirty Old shopu (Tratinska 18), te u klubovima Kavez (Savska 160) & Vintage Industrial svaki dan, osim ponedjeljkom, od 20 sati.

Ostavite komentar: