Salvation Zer0 ostao bez gitariste i basiste

Salvation Zer0

Turbulentni period je zahvatio alternativni sastav Salvation Zer0 iz Beograda koji je u svom taboru ostao bez dugogodišnjeg gitariste Aleksandra Petrovića, kao i basiste Pabla Kardenasa.

Kako saznajemo, Aleksandar je odlučio da više ne radi sa bendom iz ličnih razloga, dok je Pablo rešio da se posveti nekim drugim stvarima u životu.

“Ne radi se ni o kakvim internim svađama, ali je određena disfunkcionalnost samog sastava ipak uzela maha što je moralo da dovede do određenih promena”, rekao nam je Gordan Lazinica, frontmen benda.

Aleksandar (kojeg su svi većinom vikali “Aca”) i Pablo (“Satan”) će ostati prijatelji benda, čak će Pablo i snimiti deonice novih pesama koje treba da se urade krajem leta i nastaviće da podržava bend.

Preostali kvartet kreće u potragu za novim kolegama. Svi zainteresovani mogu preslušati “Abusement Park” album na Youtubeu i videti da li im stil muzike odgovara. Potom se mogu javiti preko zvanične Facebook stranice benda, kao i ličnih profila članova sastava.

5 komentara o “Salvation Zer0 ostao bez gitariste i basiste

 • Stefan Rakić

  Do sada ste tako i radili, prelistavanjem sajta sam naleteo na ovu vest i na neke njene čudne aspekte, pa mi je bila u trn u oku

  Reply
 • Stefan Rakić

  Da li neko može da mi objasni zbog čega na jednom portalu koji pretenduje na neki vid monopola nad drugim muzičkim portalima na ovim prostorima postoji OVAKVA vest o bendu za koji vrv niko sem užeg kruga prijatelja članova nije čuo? Nemam ništa protiv benda i autora posta, ali ovo liči na ličnu promociju…
  Drugo, zašto za ime sveta postoji u zagradi pored imena Aleksandar da su ga “vikali” Aca. Neće Mihajlo da ga zovu…

  Reply
  • Miloš Najdanović

   Dragi Stefane,

   Želja nam je da u vestima iz regiona propratimo što više dobrih bendova i informacija iz njihovog sveta. Sa jedne strane, to neminovno ispada kao promocija bendova (što nije namera), ali želimo da budemo medij koji će propratiti što više i manje poznatih bendova u kombinaciji sa proverenim.

   Reply
 • Gordan Lazinica Post author

  Ja sam dao informacije koje je uredništvo formulisalo kao izjavu.

  Reply
 • Милена

  Ово новинар који пева у бенду сам себи даје изјаве? Мислим, чему овај чланак? Видите па немојте објавити коментар

  Reply

Ostavite komentar: