Sabaton najavljuju spektakl u Zagrebu s brojnim statistima, video zidom, pirotehnikom i tenkom na pozornici


Švedski power metalci Sabaton krenuli su na The Last Tour 2017. turneju, u sklopu koje dolaze i u Beograd i Zagreb.

Turneja je do sada oborila sve dosadašnje rekorde i pravi je metal spektakl. Sabaton u svojim pjesmama opisuju bitke iz rimskog doba i samuraja pa sve do današnjih dana na čemu se temelji ovaj nevjerojatan show u kojem učestvuju brojni statisti obučeni u vojnike iz različitih povijesnih razdoblja, na video zidu se prikazuje videi posebno napravljeni za svaku pjesmu, tu je i pirotehnički show koji dočarava kao da se nalazite usred bitke o kojoj se pjeva u pjesmi, a na pozornici se, pored ostalog oružja, nalazi i čitav tenk.

Koncert u zagrebačkom Domu sportova održat će se u ponedjeljak, 13. ožujka, kada će pored Sabatona kao posebni gosti nastupiti i njemačke heavy metal legende Accept koje su Sabaton sami izabrali za svoje goste za svoju turneju jer su Accept njihovi veliki uzori. Uz Accept kao predgrupu, Sabaton dovode još jednu metal atrakciju, švedski symphonic power metal band Twilight Force.

Početak koncerta je najavljen za 19:00 sati, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 220 kn, te 250 kn na dan koncerta. U prodaji su i posebne „fan pit „ ulaznice po cijeni od 260 kn u pretprodaji i 290 kn na dan koncerta čiji je broj limitiran. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing & Tatto Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25. U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem www.eventim.hr.

Ostavite komentar: