brkovi

Rykarda Parasol ponovo u Beogradu i Novom Sadu

Rykarda ParasolBeogradski Dom omladine ugostiće 28. septembra harizmatičnu američku indie kantautorku Rykarda Parasol i njen trio sa kojim će srpskoj publici predstaviti novi, četvrti studijski album pod nazivom “The Color of Destruction”.

Dan kasnije, 29. septembra nastupiće i u novosadskom klubu CK13.

“Iako svoj stil definiše kao Rock Noir, stilski dramatičan i obeležen savršenom merom cinizma, obogaćena putovanjem, Rikarda se ne zadržava u njegovim okvirima, te inspiraciju crpi iz mnogih izvora. Često poređena sa poznatim kolegama-muzičarima kao što su Nik Kejv (Nick Cave), Peti Smit (Patti Smith), Lu Rid (Lou Reed), Džoni Keš (Johnny Cash), Cat Power,” stoji u najavi.

Početak je zakazan za 21h, a podršku će joj pružiti kamerni pop sving sastav Lorna Wing. Ulaznice po promo ceni od 400 dinara (ograničen kontigent do 16. septembra) možete kupiti putem servisa Eventim, Gigstix, DD Tickets, kao i u Felix Shop-u (TC Sremska). Pretprodajna cena ulaznica 500 dinara, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara.

Ulaznice za novosadski koncert se mogu naći u pretprodaji od 07.septembra u CD-Shopu Mungos po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta na ulazu u klub cena biti 700 dinara.

Ostavite komentar: