brkovi

Rundek Cargo Trio najavili dvostruki koncert u Beogradu

Rundek Cargo TrioRundek Cargo Trio vraća se pred beogradsku publiku koncertima 12. i 13. juna u “Barutani” gde će promovisati svoj novi CD album “Mostovi“, koji će izdati u Srbiji promoterska kuća Long Play.

“Kreće akcija zvana ‘Mostovi’… izlazak albuma, koncerti, bine, druženja… čuda sva…!!!”, poručuju gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić.

Long Play zvanično objavljuje “Mostove” 25. maja – od tog dana disk se može dobiti isključivo uz kupljenu ulaznicu, za neki od dva beogradska koncerta, koja košta 1.500 dinara. Kupovina CD+ulaznice ići će samo na glavnim Eventimovim prodajnim mestima – blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, Bilet servisu na Trgu Republike i u Šoping centru “Ušće”.

Uz to, za koncerte Rundek Cargo Trija u beogradskoj “Barutani” do 25. maja trajaće pretprodaja samo ulaznice (bez CD-a) koja košta 1.200 dinara, preko mreže Eventim.

CD “Mostovi” pojaviće se u redovnoj prodaji tek nakon koncerata 12. i 13. juna u beogradskoj “Barutani”.  Rundek Cargo Trio kao najavu svog drugog albuma objavio je početkom aprila singl “Don Juan“. Na “Mostovima” biće i raniji singl “Midnight Calypso”, koji je trio već nebrojeno puta zasvirao pred publikom. Prvi album Rundek Cargo Trija bio je “Plavi avion” (2010).

Ostavite komentar: