brkovi

Rundek Cargo Trio na Belgrade beer festivalu

Darko Rundek i Cargo OrkestarNešto više od mesec i po dana nas deli do početka ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa i lista glavnih izvođača se ubrazano popunjava. U subotu 21. avgusta, sve posetioce Belgrade Beer Festa, očekuje veliki koncert jednog od najboljih bendova iz regiona – Rundek Cargo Trio.

Ljubimac ovdašnje publike Darko Rundek, u pratnji violinistkinje Isabel Katala i multinstrumentaliste Dušana Vranića za ovu priliku, prema sopstvenim rečima, priprema poseban koncert dinamičnog repertoara.

Nastup na velikoj bini Belgrade Beer Festa obuhvatiće najveće hitove iz gotovo četdeset godina duge Rundekove karijere, tako da publika na Ušću može da očekuje jedinstveni događaj.

Podsećamo da će se 13. Belgrade Beer Fest održati od 19. do 23. avgusta na Ušću, a do sada potvrđeni hedlajneri su Riblja Čorba i DJ Rodžer Sančez koji će nastupiti prvog dana, Rundek Kargo Trio, čiji će se koncert održati u subotu, 21. avgusta, kao i Kiki Lesendrić & Piloti čiji nastup nas očekuje poslednje večeri festivala.

Ostavite komentar: