Roy & the Devil’s Motorcycle nastupaju u regionu

Roy & the Devil's MotorcycleŠvajcarski sastav Roy & the Devil’s Motorcycle krajem septembra naći će se na regionalnoj turneji kada će nastupati u Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu.

U hrvatskoj prestonici sviraće 27. septembra u klubu Močvara, a cena ulaznice je 25 kuna. Kao predgrupa nastupaće bučni zagrebački duo Marko i Darko.

Novosadski koncert zakazan je za 28. septembar u Firchie Think Tank Studiju, a cene karata kreću se od 300 dinara u ograničenom kontigentu, preko pretprodajne od 500 dinara, dok će na dan svirke cena ulaznice iznositi 700 dinara.

Beogradski nastup desiće se 29. septembra u klubu Elektropionir, a ulaznice se kreću od 400 dinara do 800 na dan koncerta. Cena u pretprodaji iznosiće 600 dinara.

Ovu psihodeličnu bluz četvorku čine braća gitaristi Markus, Matthias i Christian Stähli, kao i bubnjar Elias Raschle. U dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma, od kojih je aktuelni “Tell It To The People” izašao 2012. godine. Godine 2014. bend je radio na soundtracku za film Tino, Frozen Angel

Ostavite komentar: