Robbie Williams stiže u Beograd

Robbie WilliamsPopularni engleski muzičar, Robbie Williams, prvi put u dugogodišnjoj karijeri, održaće koncert u Srbiji i to 17. juna na beogradskom Ušću, saznaje dnevni list Blic.

Williams će, prema pisanju Blica, posetiti Beograd u sklopu svoje velike evropske turneje Let Me Entertain You Tour“, a ovaj događaj biće realizovan u organizaciji Exit tima.

Robbie Williams je rođen 1974. godine, a karijeru je počeo sa 16 godina u pop bendu Take That. Sa ovim bendom snimio je tri albuma, a 1995. godine napušta ovaj sastav kako bi se posvetio solo karijeri. Prvi solo album “Life thru a Lens” objavljen je 1997. godine sa koga instant hitovi postaju “Lazy Days”, “Angels” i “Let Me Entertain You”.

Od tada je objavio još devet studijskih albuma, a impresivna lista muzičara sa kojima je sarađivao u toku karijere uključuje imena kao što su Kylie Minogue, Rose Stone, Mark Ronson, Pet Shop Boys, Rufus Wainwright, Olly Murs, Kelly Clarkson, Lily Allen, Michael Buble, kao i Nicole Kidman u nezaboravnom numeri “Somethin’ Stupid”.

Sa svojim starim kolegama iz grupe Take That, ponovo se udružuje 2010. godine i snimaju album “Progress” koji je zauzeo prvo mesto na britanskim i mnogim drugim evropskim top listama, a 2012. ponovo napušta bend.

Svoje poslednje, za sada, izdanje Under The Radar Volume 1 objavio je prošle godine, a sastoji se od demo snimaka, B-strana i rariteta.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Jedan komentar o “Robbie Williams stiže u Beograd

Ostavite komentar: