Richmond Fontaine na svojoj posljednjoj tuneji dolaze u Zagreb

Richmond Fontaine
Nakon 22 godine karijere i 11 objavljenih albuma Richmond Fontaine su odlučili okončati svoju prekrasnu glazbenu priču. Prvo su u ožujku objavili svoj posljednji album znakovitog naslova “You Can’t Go Back If There’s Nothing To Go Back To“, a potom najavili i trotjednu oproštajnu europsku turneju, kada će svirati i u zagrebačkoj Močvari 1. studenoga.

Premda Zagreb sve do unatrag sedam godina nije imao sreću ugostiti ovu odličnu americana četvorku, svojim su prvim nastupom u KSET-u ispunili iznimno velika očekivanja, kojima su dobrim dijelom potpomogli hvalospjevi koje im je već godina upućivala britanska glazbena kritika. Nakon što su nas iznova posjetili 2012. godine, ali kao akustičan duo, sad nam dolaze u svom punom izdanju predvođeni sjajnim kantautorom i piscem Willyem Vlautinom, koji je u međuvremenu izdao svoj već četvrti roman i pokrenuo novi country soul band The Delines.

Zagreb će tako nakon izvrsnog svibanjskog nastupa Calexica, te već najavljenog prvog dolaska Freakwatera, ovu koncertnu godinu, barem kad je americana u pitanju, zaokružiti još jednim sjajnim nastupom grupe Richmond Fontaine.

Ograničena količina ulaznica po promotivnoj cijeni od 45 kn može se kupiti do 10. 9., nakon toga ulaznice će koštati 55 kn, a na ulazu 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark, kao i putem internet servisa navedenih dućana.

Ostavite komentar: