brkovi

Remasterizovana 4 albuma Ekatarine Velike

ekvMascom Records su pripremili za leto reizdanje EKV albuma “Ljubav” (1987), “Samo par godina za nas” (1989), “Dum Dum” (1991) i “Neko nas posmatra” (1993).

“Ovo su remasterizovana izdanja albuma sa originalnih traka iz arhive Dušana Ercegovca, legendarnog producenta kultne grupe. Sva četiri albuma biće dostupna za slušanje u digitalnom formatu uskoro”, rekli su iz Mascoma. “Ali to je samo početak projekta koji vraća muziku grupe EKV onima kojima pripada, generacijama koje su rasle uz reči i značenja njihovih pesama, kao i mladim generacijama koje prepoznaju značaj ove grupe za vreme u kojoj je stvarala”.

Pored ova četiri albuma poštovaoce Ekatarine Velike očekuju i reizdanja u svim dostupnim formatima, kao i mnogobrojna iznenađenja, a prvo od njih će biti ekskluzivni tonski zapis poslednjeg beogradskog koncerta koji je održan u Sava Centru, novembra 1993. godine, a koji do danas nije objavljen.

Zvuk koji jasno oslikava energiju, emociju i misao biće dostupan publici kako u digitalnom, tako i u fizičkom izdanju do leta.

3 komentara o “Remasterizovana 4 albuma Ekatarine Velike

 • Eddie

  Zna li iko pod ovim nebom da li se radi o 4 remastera iz 97-98 koji su koristeni za CD izdanja EKV Records ili su zaista ponovo uradili remastering. Ako je ponovo radjeno, ko je radio remastering?

  Reply
  • Mirko Blagojevic

   Album iz 1989. godine je katastrofalno odrađen, takozvani remaster… malo sutra… odvratno zvuci, nista bez prvog izdanja i to na vinilu. Ostalo krš. Ne znam kako zvuce ti albumi u izdanju EKV recordsa?! Msm da je 2002. izdato. Uglavnom, u Mascom-u ne uzimati albume EKV-a. +

   Reply
 • Jovan

  prvo od njih će biti ekskluzivni tonski zapis poslednjeg beogradskog koncerta koji je održan u Sava Centru, novembra 1993. godine…ne tacna informacija.Ekatarina je svoj poslednji bg koncert odsvirala u basti KST,leta 1994.

  Reply

Ostavite komentar: