Raul Midon po drugi put u Beogradu

Raul_Midon Nakon koncerta holandske atrakcije Kraak & Smaak, Bitefartcafe najavljuje svoj festival, Musicology, još jednim koncertom koji je samo nagoveštaj programa drugog izdanja festivala.

Raul Midon stiže u Beograd 23. aprila nakon koncerata u Vašingtonu, Maroku i Parizu i po drugi put će svirati za publiku u Bitefartcafe-u. Nakon prvog rasprodatog koncerta pre dve godine, Raul je radio na novom albumu “Don’t hesitate”, koji će uživo premijerno predstaviti svojim slušaocima iz Srbije i regiona upravo na koncertu u Bitefartcafe-u.

Osim što je vokalna i sviračka tehnika Midona fascinacija i mnogim poznatim muzičarima poput Herbi Henkoka i Rišar Bona, Raul je postao predmet divljenja i zato što je sve to postigao iako je kao beba ostao bez vida. Ipak, pevač tvrdi da ga ovo ni po čemu ne razlikuje od drugih osoba i da je za uspeh potreban herojski trud, bilo da si u životu nailazio na velike prepreke ili ti je dat gladak početak. Upravo o tome govori i njegov novi album “Don’t hesistate” (Ne oklevaj), koji pored mnogih tekstova o ljubavi i životu, zapravo govori i o negraničenoj čovekovoj moći da uradi sve ono što naumi, a da je najveća prepreka u tome sam sebi.

Prvi kontigent karata za Raul Midona je rasprodat i u prodaji su karte iz drugog kontigenta, po ceni od 1.200 dinara. Ulaznice se mogu naći svaki dan u klubu Bitefartcafe, kao i putem prodajnih mreža eventim, gigstix, ddtickets i ticket line.

Ostavite komentar: