brkovi

Rambo Amadues i Sassja za vikend u Novom Sadu

rambo-22Novosadski klub KC Utopia za vikend u svom repertoaru najavljuje koncert svetskog kila cara Ramba Amadeusa (petak, 15. maj), odnosno popularne hrvatske hip hop autorke Sassje (subota, 16. maj).

Sassja

Sassja

U petak sa početkom od 22h, održaće se koncert Ramba Amadeusa. Posle dugo vremena novosadska publika će imati priliku da čuje Ramba Amadeusa u intimnoj klupskoj atmosferi.

Broj karata za ovaj događaj je vrlo ograničen, a mogu se naći u pretprodaji u kafe-galeriji KC Utopia po ceni od 800 dinara i, u određenoj količini, na ulazu, po ceni od 1.000 dinara.

Subota je rezervisana za gostovanje jedne od najaktuelnijih hip hop autorki sa Balkana. Hip hop serijal Def Sessions, koji se u KC Utopia održava po treći put, ugostiće Sassju. Na koncertu u KC Utopia Sassja će promovisati svoj novi album pod nazivom “Taktički praktično“. Uz glavnu zvezdu večeri nastupiće još dve hip hop dame – Eli Džejn i Sanjca.

Karte za ovaj događaj nalaze se u pretprodaji u kafe-galeriji KC Utopia po ceni od 200 dinara. Cena karte na ulazu će biti 400 dinara.

Ostavite komentar: