brkovi

Rambo Amadeus gostuje u zagrebačkom Saxu

Rambo Amadeus
Nakon šest urnebesnih i rasprodanih koncerata, Rambo Amadeus ponovno dolazi u zagrebački klub Sax! počastiti publiku s još jednom rundom vrhunske svirke u pratnji svog trojca Two Winnetous & One More pojačanog brass sekcijom. Koncert će se održati u subotu, 16. travnja.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznati je crnogorski kantautor, poznat po britkosti i satiričnim tekstovima te uistinu vrhunskoj virtuoznošću na gitari. Rambo Amadeus u naslijeđe je ostavio mnoge prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samo urbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“, „Turbofolk“, „Dik tu kava“, „Rano za početak, prekasno za kraj”, “E moj Rambo, ostara se”, “O’ruk, sad ga lomi”, “Privatizovat” i mnoge druge.

“Vjerna publika u Saxu čula je moju novu ploču mnogo prije nego je izašla pa bi bilo kakva palamuđevina u promociji nove ploče bila izlišna. Biće ovo svirka baš kao i svaka do sad, ni bolja ni gora, s tim da nas sad dolazi šest, dolazimo u standardnoj postavi, plus brass sekcija, jer smo nabavili veći auto pa možemo da se potrpamo bez kršenja saobraćajnih propisa”, najavio je Rambo koncert u Saxu.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba, a na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 90 kuna.

Ostavite komentar: