Midas Fall u Elektropioniru

Muzičar Raised By Swans će zajedno sa post rok bendom Midas Fall nastupati 14. novembra u Elektropioniru u Beogradu.

Raised By Swans je kanadski solo umetnik poznat i kao Eric Howden. Ovaj alijas je odabrao još 1997. godine. On je takođe naglasio da je Raised By Swans njegov solo projekat a ne bend. Howden je do sada izdao tri studijska albuma od kojih je poslednji “Öxnadalur“, izašao 2014. godine.

Britanski post rok bend Midas Fall u svojoj muzici ima kombinovane elemente elektronike, post roka, alternativnog roka kao i gotik nota. Dosadašnji albumi su pohvaljeni od strane mnogih kritičara, a bend je na svom sajtu najavio da je u toku snimanje četvrtog studijskog albuma.

Početak koncerta najavljen je za 20:00 časova, a prvi deo karata po promotivnoj ceni od samo 800 dinara možete kupiti u Zaokretu (preko puta Elektropionira).
Za one koji žive van Beograda: preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta isključivo na ulazu po 1200 dinara.

 

Ostavite komentar: