brkovi

Rain Delay objavili omot predstojećeg albuma

rain-delayBeogradski fusion metal kvartet je obelodanio izgled omota za svoj četvrti album koji će se zvati “Of Blood-Red and Gold“.

Omot najavljuje album, koji bi trebalo da se pojavi do kraja tekuće godine, a kreirao ga je bubnjar Antonio Maletin, koji se pored muzike profesionalno bavi i crtežom u kompaniji Eipix.

Nakon tri godine, Rain Delay je u gotovo potpuno novoj postavi, sa Dušanom Pešićem, pevačem i gitaristom benda kao jedinim preostalim originalnim članom. Sastav više ne nastupa kao kvintet i nema pevačicu unutar benda, osim kao gosta na nastupima, već isključivo kao kvartet, gde Pešić preuzima deonice muškog i ženskog glasa, usklađujući ih sa svojim ambitusom i prirodom glasa, naravno, ukoliko nema gostujućeg ženskog glasa na samom nastupu.

Neke od pesama sa novog albuma bend već uveliko izvodi uživo, a među njima su se našle i “Winged Lion“, “Providence“, “Samarcolin” kao i nedavno premijerno izvedena numera “Kyoto Daylight Recon“. Oni nastavljaju sličnim stilom u odnosu na ranije radove, uz osvežavajuću pojavu disko zvuka i ritma.

of-blood-red-and-gold

Jedan komentar o “Rain Delay objavili omot predstojećeg albuma

  • Vuk

    … uz osvežavajuću pojavu disko zvuka i ritma?

    Volim ovaj bend, ali sad ste me uplašili…

    Reply

Ostavite komentar: