brkovi

Queens of the Stone Age najavljuju novi album misterioznim video klipom


Queens of the Stone Age su nastavili sa svojim najavama novog albuma, ovog puta sa misterioznim i pomalo bizarnim video klipom.

Bend sa frontmenom Josh Hommeom se vraća na scenu sa novom numerom koju možemo očekivati ovog meseca, koja će nesumnjivo biti podjednako tajanstvena kao i sam klip. Ovaj crno-beli fragmenat videa koji je bend objavio, otkriva i ono što bend najavljuje, a to je novi zvuk i novi vajb benda. Električni sintisajzer (electric organ), u sklopu sa violinom i, bizarno, repeticijom reči ‘gold’ i ‘mine’ – svakako nešto drugačije u odnosu na njihov prethodni rad. Frontmen je novi album okarakterisao kao ‘panter među drvećem koji iskače iz tame’. Kako poetično.

Ranije ove nedelje, bend je apdejtovao stranicu sa novim najavama pesama. Fragmenti klipova se nalaze unutar ‘vintage’ televizora i sa svakim uključenim videom može se čuti šum. Oko televizora se nalaze stikeri sa raznovrsnim rečima, poput “Reclaim Everything”, “Mumbo Jumbo”, “1976 Evil” i “Tutti Frutti”, koji upravo mogu predstavljati nazive novih numera.

Josh Homme je, takođe, objavio da na novom albumu nisu imali specijane goste.

Ostavite komentar: