brkovi

Queen of Sabe objavila spot za singl “Nismo bogovi”

Queen of SabeTalentirana mlada pjevačica Queen of Sabe u travnju ove godine objavila je singl “Nismo bogovi“, a pjesma je sada dobila i video verziju. 

Spot je sniman u zagrebačkom Kazalištu Trešnja, a redatelj spota je Kristijan Antolović. Video u kojem glume Antonija Pintarić i Mateo Videk producirao je Andrija Solarević.

“Pjesmu Nismo bogovi, kao i sve ostale pjesme koje pripremamo za album, producirao je Mark Mrakovčić. Ona govori o ograničavanju nekih prava u društvu, od strane onih koji se poput bogova stavljaju u položaj moralnih sudaca. Često se promiče ideološki fanatizam i netrpeljivost, umjesto tolerancije, a ja svemu tome kažem: Ne, nismo bogovi“, objasnila je Queen of Sabe.

Sabina Herman, široj javnosti poznatija kao Queen of Sabe, prvi put je skrenula pozornost na sebe pobjedom na jednom zagrebačkom demo natjecanju s pjesmom “Mr.Fool”. Njezin dosadašnji autorski rad uglavnom je nastajao na engleskom jeziku, a tek se prošle godine publici predstavila prvim singlom na hrvatskom jeziku.

Ostavite komentar: