Punk-rock legende Ine Kafe zakazali nastupe u Bačkom Petrovcu i Beogradu

ine-kafePunk-rock sastav Ine Kafe, proslavljaju 20 godina od osnivanja i u sklopu turneje “Nevhodny Typ” nastupiće 06. 03. u klubu Vrbara u Bačkom Petrovcu, dok će dan kasnije nastupiti u beogradskom Domu omladine.

Bend Ine Kafe formiran je u Bratislavi 1995. godine. Frontmen grupe je Vratko Rohoň, koji pored pevanja i sviranja gitare, ima ulogu i glavnog tekstopisca i kompozitora muzike. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavili su 7 studijskih albuma, od kojih je aktuelni “Nevhodny Typ” izašao ove godine za Shotgun Records. Za vreme svog postojanja bend je odsvirao preko 1.300 koncerata u zemljama poput Slovačke, Češke, Ukrajine, Poljske, Nemačke, Velike Britanije i SAD, a sada prvi put dolaze u Srbiju.

Što se tiče koncerta u Bačkom Petrovcu kao podrška nastupiće grupe Manjak Inspiracije iz Stare Pazove, Zemljotres iz Aradca, Cepeni Ćunci iz Ladovice i novosadski Zbogom Brus Li. Kada je reč o beogradskom nastupu, umesto benda iz Stare Pazove, nastupiće smederevski punk-rockeri Gavrilo Princip.

Cena ulaznica za svaki koncert iznosiće 500 dinara i moći će da se kupe na ulasku u Vrbaru ili Dom omladine Beograda.

Ostavite komentar: