Punčke objavile spot za “Srce”

Punčke

Vinkovački sastav Punčke je objavio novi video za pesmu “Srce“. Spot je sniman početkom aprila u Zagrebu, a režiran je od strane Milene Banović, Bojana Crnića i Vanje Vascarac.

Lucija Ivšić, frontmenka benda je izjavila da je nedavno izdavanje debi albuma “Sunčano s povremenim naoblakom” propraćeno pozitivnim reakcijama publike. Takođe je izjavila da je dobar odziv publike motivisao bend na dalji rad. Album se našao na brojnim hrvatskim top listama.

Za Punčke se često navodi da izvode indie-pop muziku koja je propraćena uticajima Joy Divisiona, Televisiona, kao i Patti Smith. Ovaj trio je do sada nastupio preko dvesta puta na brojnim festivalima, među kojima su neki od najznačajnijih Jelen Demo Fest, InMusic Festival i Terraneo Festival. Punčke imaju pred sobom brojne zakazane nastupe, među kojima je sledeći 26. maja u Zagrebu.

Punčke će takođe nastupiti kao predgrupa na nastupu Queens of the Stone Agea u Ljubljani 9. juna, nakon što je hrvatski sastav dobio poziv od američkog benda da ih podrži na jednom od koncerata s njihove trenutne svetske turneje.

Ostavite komentar: