Puls objavili live album za besplatan download

puls live x godina

Nakon koncerta 26. januara prošle godine, kojim je niški Puls proslavio svoj deseti rođendan u prepunom Juridicum klubu, bend je odlučio da ponovo obraduje svoje fanove live izdanjem.

Ovom prilikom svi oni koji su propustili koncert moći će da uživaju u istoj muzici, a oni koji su bili prisutni, moći će da se podsete te neverovatne večeri. Na ovom live izdanju moći ćete da čujete i osetite energiju koja je obeležila 10. rođendan pravog rok benda.

Od dvočasove svirke, bend je izvukao 14 pesama za izdanje. Gosti na ovom izdanju su Mama Rock, Dejan Najdanović Najda sa bendom Deliverance INC i Gale Šepa (Kerber). Ceo koncert sa gostima, biće u DVD varijanti koja se planira za kasnije. Trebalo bi napomenuti da je te večeri bend imao gostujuću klavijaturu, Aleksandara Stevanovića (nekadašnji klavijaturista benda Deluvium), koji je svirao skoro pola koncerta.

Bend Puls nastao je pocetkom 2002. godine. Stil koji bend gaji je čvrst rok sa primesama hard i hevija. Pesme: “Tvoje ime”, “Lažima te kupujem”, “Glasovi Bogova” su hitovi koji se još uvek vrte na mnogim radio stanicama širom Srbije. U periodu od avgusta 2002. do novembra 2005. bend nastupa aktivno uživo, iza sebe ima oko 60-ak koncerata, što samostalnih, što grupnih. Od bitnijih nastupa treba pomenuti ucešce na 36. gitarijadi u Zaječaru 2002. godine, gde bend osvaja drugo mesto.

Live izdanje pod imenom “Live X godina” dostupan je za bepslatno rpeuzimanje preko sajta izdavačke kuće Balkanrock Records. Bend 15. marta u Juridicum klubu u Nišu nastupiti kao lokalna podrška Dadi Topiću. Broj karata je ograničen, a mogu se nabaviti u prodavnici “Music house” i klubu “Juridicum”, po pretprodajnoj ceni od 700 dinara.

Ostavite komentar: