Promocija reizdanja albuma “Sve što vidim i sve što znam” benda Bjesovi u klubu Fest

Bjesovi će u klubu Fest u Zemunu 13. januara 2018. godine promovisati remasterizovano izdanje albuma “Sve što vidim i sve što znam”. To će biti jedinstvena prilika da publika u Beogradu čuje sve pesme sa ovog antologijskog izdanja izdatog za muzičku kuću Metropolis Music.

Treći, antologijski album “Sve što vidim i sve što znam”, objavljen je 1997. godine za Metropolis Records. “Iste godine se bend raspao na dve godine, pa je posle nastavio sa radom.”, Kaže Zoran Marinković. “To je jedno prelomno izdanje za grupu, izdanje koje je tu prvu fazu u radu benda doteralo do kraja i nije se imalo gde dalje.”

Autorski tandem, Zoran Marinković i Goran Marić, stvorili su pregršt hitova kao što su “Probudi me”, “Kad mi stane dah”, “Sve što vidim i sve što znam”, “Raduj se”, “Sve će se doznati”.

“Ovaj album je rađen na razmeđi jednog i drugog vremena, pre i posle digitalne revolucije i svako vreme ima svoje prednosti i mane. Tu negde čovek treba da nađe svoje mesto i vidi u kom pravcu želi da ide ono što radi.”

Povodom jubileja, 20 godina od prvog obljavljivanja, Metropolis Music objavljuje remasterizovano izdanje ovog albuma na CD-u. “Ovaj album je tada izašao bez postprodukcije. Ove godine je urađena postprodukcija u istom studiju u kojem je sniman album, u studiju “O”. Oliver Jovanović je uradio to na jedan način koji se meni dopada, sačuvao je identitet tih pesama, nije ih narušio već samo osvežio.”

Početkom 2018. godine ovo izdanje će biti objavljeno i na vinilu, a na njemu će se naći osam pesama:
1. Verujem
2. Probudi me
3. Kad mi stane dah
4. Sve što vidim i sve što znam
5. Dar
6. Raduj se
7. Sve će se doznati
8. Moj izbor

Remasterizovano izdanje albuma “Sve što vidim i sve što znam” može se nabaviti i na koncertu u zemunskom klubu Fest 13. januara, na kojem će Bjesovi i novu i staru publiku počastiti pesmama sa ovog antologijskog izdanja. “Sviraćemo sve pesme sa ovog albuma. Retko kad smo na koncertima svirali taj album ali ćemo za ovu prilku odsvirati sve od prve do poslednje pesme.”, rekao nam je još Zoran Marinković i dodao: “Fest je definitivno jedan od najboljih klubova regiona. Klub koji ima dobar zvuk, dobru publiku, dobru atmosferu.”

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u klubu Fest kao i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta ulaznice u klubu koštati 800 dinara.

Ostavite komentar: