brkovi

Poznati detalji New Divas! festivala u Areni

IndilaRanije najavljen nastup francuske muzičke zvezde Indile za 26. maj u beogradskoj Kombank Areni, održaće se u okviru New DIvas! festivala na kome će još učestvovati domaće pop pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski sastav Zemlja gruva.

Muzički događaj pod imenom “New Divas” predstavlja novi programski koncept koji ima za cilj da afirmiše originalne i impresivne ženske vokale sa svetske, ali i domaće muzičke scene.

Francuska R&B pevačica Indila, dolazi iz Pariza i sa prošlogodišnjim debitantskim izdanjem “Mini World” i hit singlom “Dernière danse” ostvarila je veoma zapažen uspeh.

Sara Jovanović i Nevena Božović su talentovane mlade pop pevačice čiji je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri predstavljanje Srbije na Eurosongu 2013. godine u švedskom Malmeu.

Zemlja gruva predstavlja muzičku atrakciju koju predvodi harizmatična Zoe Kida, a trenutno su u fazi pripreme novog albuma u njihovom studiju Gruvlend. Najvaljeni su i kao izvođači na predstojećem Supernatural festivalu koji će se održati 26. aprila u Beogradu.

Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti od utorka, 31.marta na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra.

 

Ostavite komentar: