Poznate predgrupe za Planet Of Zeus u Beogradu; Potvrđen koncert u Vranju

Kako je već najavljeno, grčki stoner metalci Planet Of Zeus će u okviru svoje aktuelne evropske turneje nastupati i u Srbiji. Prvi u nizu tih koncerata je održan u novosadskoj Fabrici, a predstojeća dva će biti u Domu Omladine Beograda6. decembra, kao i na Factory Festu Vranju dan posle.

Bend promoviše svoj poslednji studijski album, “Loyal To The Pack”, a na pomenutim svirkama koje će biti održane u našoj zemlji imaće veoma zanimljivu muzičku podršku na bini. U Beogradu će predgrupe biti hardcore sastav iz Beograda, Few Reasons Why, kao i hard stoner metal bend Last Thrill, takođe iz Beograda.

U Vranju će u okviru festivala Factory Fest sa Planet Of Zeus nastupati domaćini Mud FactoryDrioma, progressive stoner sludge ekipa sa ženskim vokalom koja dolazi iz Kumanova, kao i Fluid Underground, alternative rock sastav iz Vlasotinca.

Za koncert u Beogradu cena karata u pretprodaji iznosi 700 dinara i može se nabaviti preko Eventima i u Felixu, na dan koncerta cena će iznositi 1000 dinara. U Vranju cena karata u pretprodaji iznosi 400 dinara i može se nabaviti u lokalu The Riff, a na dan koncerta cena će iznositi 500 dinara.

Ostavite komentar: