Poziv bendovima: Prijavite se na banjalučki “Castrafon 2014”

Playing guitarMuzičko takmičenje “Castrafon 2014” održaće se od 21. avgusta do 16. oktobra u banjalučkom kafe klubu “Castra”.

Glavna nagrada takmičenja iznosi 1.000KM, kojima će pobjednici moći da priušte potrebnu opremu u muzičkoj kući ARS. Nastup učesnika takmičenja publika će moći čuti uživo svakog četvrtka u spomenutom prostoru.

Osnovni uslovi koje bend ili pojedinci/kantautori treba da ispune je da dvije autorske numere uz ispunjen formular pošalju na e-mail adresu castrafon@gmail.com.

Na Castrafon se mogu prijaviti svi, od amatera, preko demo izvođača, pa do već etabliranih bendova. Na Castrafon se mogu prijaviti i sastavi, odnosno pojednici, koji nisu iz Banjaluke.

Svi koji prođu selekciju stručnog žirija, a čija će imena biti uskoro poznata, imaće 40 minuta da predstave svoj rad pred publikom u kafe bar “Castra”.

Takođe,”Castra” i ARS music su omogućili da pored sudaca i publika izabere svog miljenika, te će svi prisutni moći glasati za svoj omiljeni bend ili izvođača.

NAPOMENA: Poželjno je da takmičari, pored dvije narečene numere, predstave što više autorskog materijala, ali to neće biti uslov za njihov nastup, ukoliko budu odabrani.

Svi zainteresovani formular mogu preuzeti sa ovog linka ili oficijelne FB grupe, gdje mogu saznati sve detalje u vezi sa tamičenjem.

Castrafon 2014

 

Ostavite komentar: