Poslušajte novi album Blondie (audio)

BlondieAmerički rok bend Blondie je, povodom 40 godina postojanja, odlučio da objavi kompilaciju najvećih hitova “Greatest hits: Deluxe Redux“, kao i novi, deseti po redu, studijski album “Ghosts of Download“.


Ovo duplo CD izdanje nosi simbolično ime “Blondie 4(0) Ever“, na njemu se nalazi veliki broj hitova kao što su “Rapture“, “The tide Is High“, “A rose by any name” i mnogi drugi.

Album “Ghosts of Download“, koji je inače nastao nakon trogodišnje pauze, snimljen je u Mercy Sound Studios u Njujorku. Kao pratilac albuma “Panic of Girls” iz 2011. godine, na ovom albumu se, pored 12 novih pesama, nalazi i obrada pesme “Relax” benda Frankie goes to Hollywood. Na njemu gostuju Systema Solara, Bet Dito, Miss Guy, Los Racas i drugi.

Pevačica i osnivač samog benda, Debi Hari, je povodom “Greatest hits: Deluxe Redux” izdanja izjavila da su live snimci evoluirali tokom godina pa je njoj lično bilo interesantno premotavanje snimaka. “Ponosna sam što snimci ne zvuče kao da su iz praistorije, već samo zvuče staro“, rekla je u šali Debi Hari za Rolling Stone.

Ostavite komentar: