brkovi

Poslednje informacije pred niške koncerte Crvene Jabuke

crvena-jabuka

Kao što je najavljeno, zbog velikog interesovanja legendarna sarajevska pop-rok grupa Crvena Jabuka, održaće dva koncerta u Nišu i to u subotu i nedelju, 6. i 7. septembra u dvorištu Univerziteta tj. popularnoj Banovini sa početkom od 20:30 sati.

Žera poručuje da bend ima specijalni naboj jer nisu svirali više od 5 godina u Nišu i dodaje:”Želimo dati sve najbolje što možemo ponuditi u ovom trenutku od grupe Crvena Jabuka. Sviraćemo pesme iz svih perioda. Uz najveće hitove, predstavićemo i nekoliko pesama sa poslednjeg albuma. Koncerti će dugo trajati a mi ćemo svoje srce i dušu ostaviti na bini i verujem da će publika zaista uživati“.

Za subotu i nedelju veče je najavljeno vedro vreme, ali bez obzira na to bina će biti pokrivena.

Cena ulaznica je 700 dinara u pretprodaji i one se mogu kupiti u Music House-u (Generala Milojka Lešjanina 12, kod Simfonijskog), CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), knjižari Indigo (Obrenovićeva 39, preko puta Kalče) i Energy music shopu (prizemlje Kalče), a u subotu i nedelju od 12 sati ulaznice će se prodavati i na ulazu u dvorište Univerziteta.Na dan koncerta cena će biti 800 dinara.

Ostavite komentar: