Posle devet godina Mister no se vratio sa novom pesmom

Mister NoNakon decenijskog odsustva sa muzičke scene, beogradski punk-rock bend Mister No je ponovo na okupu. Publici je predstavljen i prvi singl “Šminkerica“, sa novog albuma “Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti“.

Za singl je urađen i efektan spot, a kako sami članovi benda kažu, publika će imati priliku da postepeno presluša cijeli album, putem predstavljanja singlova na društvenim mrežama. Naravno, postojaće i fizičko izdanje albuma na disku.

Mister No je nastao 1990. godine na ideju dvojice drugara Aleksandra Milenkovića Kecmana (gitara) i Miloša Đorđevića (bas i vokal). Nešto kasnije bendu pristupaju Bucha (bubnjevi) i Kova (vokal) i prva postava biva kompletirana. Do 1996. snimaju tri albuma i te godine, nakon tragične smrti bubnjara, zvanično prekidaju sa radom. Sedam godina kasnije, umire i vokal Kova, a preostala dva člana Kecman i Miloš na kratko okupljaju bend i snimaju album “Istina“, sastavljen od odabranih starih i novih pjesama koje su ostale zapisane u Kovinim bilješkama. Za to vrijeme, održali su koncert u Domu omladine i nekoliko uspješnih koncerata širom Srbije. Ponovo je uslijedila duga pauza i nakon devet godina, Kecman i Miloš (sada vokal), pojačani mladim snagama Stefanom Megićem (bas) i Markom Ilićem (bubanj), otvaraju novo poglavlje u životu benda.

Snimili su novi album “Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti”, sa deset novih stvari, u novom osvježenom maniru. Pored standardne postave, na albumu je učestvovao i Dragan Tešanović, nekadašnja druga gitara, a sada član BandX-a.

Ostavite komentar: