Popečitelji pokrenuli online etiketu “Druga stvar”

Popečitelji

Nazvana po njihovoj pesmi sa albuma “Horizonti”, Druga stvar (www.drugastvar.com) će za početak promovisati uporedne projekte članova benda (Fitnes, CD Ministar…), dosadašnja izdanja Popečitelja i druge radove nastale u studiju “Trafika“.

Pored onlajn reizdanja svih albuma sastava Popečitelji i Fitnes na Drugoj stvari se kao prvi novitet pojavljuje i prvi album kragujevačkog sastava Špajz. Sva izdanja su dostupna za preslušavanje i digitalno preuzimanje na sajtu Druge stvari a ubrzo će se na ovoj etiketi pojaviti još noviteta.

“Druga stvar je nastala iz potrebe da zauzmemo jedan prostor na internetu na kome ćemo na pravi način prezentovati muziku kojom se bavimo, kako u matičnom bendu tako i u drugim autorskim izdanjima. Sa druge strane želeli smo da pružimo mogućnost ljudima da sve te stvari pronađu okupljene na jednom mestu i da, oni koji to žele, imaju priliku da direktno pruže podršku autorima time što će kupiti ova onlajn izdanja. Druga stvar je otvorena i za sve bendove i projekte koji mogu da se uklope u to ‘nešto’ što će ova etiketa predstavljati“, napisao je Saša Furunović.

Albumi Popečitelja su na internetu dostupni i u izdanju Odličnog Hrčka, putem svih značajnijih muzičkih portala (Deezer, ITunes…).

Ostavite komentar: