Počinje pretprodaja ulaznica za Nišville Jazz Festival

Nišville

Predstojeći Internacionalni Nišville Jazz Festival će se održati od 13. do 16. avgusta 2015. godine na niškoj Tvrđavi.

Komplet karata tada će koštati 3.000 dinara i neposredno pred početak festivala 3.600 dinara. Od ponedeljka, 8. decembra u prodaji će biti ograničen broj kompleta sa specijalnim popustom od 50%, tako da će komplet ulaznica po promo ceni iznositi 1.500 dinara. Ovaj popust će važiti do kraja godine.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs

Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (13 – 16. avgust 2015.) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će  umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, a moći će i tokom trajanja festivala da nesmetano izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Prodajna mesta u mreži Eventima u Nišu: knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Mladinska knjiga – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Exclusive change – Obrenovićeva 42 – TPC Forum i Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča.

Ostavite komentar: