brkovi

Pjesma “Ko” grupe Seine dobila spot

Treći singl s debitantskog albuma “Sno sna” varaždinsko-zagrebačko-beogradske grupe Seine, čije je snimanje osvojeno uz prvo mjesto na prošlogodišnjem Demofestu, dobio je svoj video spot. 

Nakon pjesama “Kritika čistog razuma” i “Šilo“, svoj spot dobiva i “Ko“, treći singl s albuma najavljenog za jesen ove godine. Režiju potpisuje Marina Uzelac, koja je istu ulogu odradila i za pjesmu “Šilo”. Produkciju pjesme odradio je Boris Mladenović. On je sa osnivačem benda Seine, Ivanom Ščapecom, već surađivao putem njegovog nekadašnjeg benda Vlasta Popić, a radio je i sa bendovima Repetitor Nežni Dalibor. Direktor fotografije je Bogdan Babović, postprodukciju potpisuje Nebojša Beat Nenadić, a u videu se pojavljuje glumica Maja Nikolić.

Bend možete čuti 9. ožujka u Močvari u Zagrebu gdje će se Seine pojaviti u trenutnoj postavi koju čini trojac Ivan Ščapec, Dimitrij Mekotanović Boško Mijušković. Kao aktualni pobjednici, nastupiti će na ovogodišnjem izdanju Demofesta, gdje će publici predstaviti novi album.

Ostavite komentar: